Thuis

Henan TMS Machinery Co.,Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit automatische doughnut die machine maken voor verkoop
Van goede kwaliteit automatische doughnut die machine maken voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Henan TMS Machinery Co.,Ltd Henan TMS Machinery Co.,Ltd Henan TMS Machinery Co.,Ltd Henan TMS Machinery Co.,Ltd Henan TMS Machinery Co.,Ltd

 • lopende band

   

    Co. van Henantms Machines, Ltd is gespecialiseerd in meer dan 50 materiaal van de voedselverwerking, zoals gebraden chips en frieten die materiaal pocessing, donunt makend materiaal, groente en voedsel het bleken (gepasteuriseerd bevestigen,) materiaal, aan de lucht drogend dehydratieproductielijnen, het gebraden materiaal van de pinda's (bonen, erwten) verwerking, de productielline van pankobroodkruimels, gebraden voedselproductielijn, de verwerkingsmateriaal van het snackvoedsel, het aquatische materiaal van de productverwerking en het materiaal enz. van de vleesverwerking. 

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

    Co. van Henantms Machines, Ltd dient klanten door de steden in China en ook gevoerd naar de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Australië, Maleisië, Indonesië, Saudi-Arabië, Rusland, Egypte, Thailand, Nigeria, de Machinesco. van Mexico enz. Henan TMS uit, is Ltd een uitvoerige onderneming die zich in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop specialiseerde. Het speelt nu een hoofdrol in productie en verkoop in het gebied van voedselmachines.

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

     Co. van Henantms Machines, Ltd heeft een groot aantal ervaren talenten met zijn efficiënt beheersysteem aangetrokken. De geavanceerde technologie en het materiaal hebben van huis en in het buitenland geïntroduceerd om de kwaliteit en de goede prestaties van de producten te verzekeren. Tegelijkertijd, kon de Machinesco. van Henan TMS, Ltd productie volgens de aangepaste behoeften van klanten schikken. De bedrijfaanbieding bewerken en het ontwerp van de workshoplay-out voor de gebruikers voor.  Wij offfer one-stop dienst voor gebruikers door het verstrekken van installatie, het commissing en de naverkoopdienst. De professionele kwaliteit, worstelt innovatieve energie, Eerlijk beheer, komen de Grote de Naverkoopdienst en cliënt de eerste zijn voor altijd ons ondernemingsprincipe. 

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,LtdHenan TMS Machinery Co.,Ltd

  Onze machineproductielijn omvat het volgende:

  1. Doughnut die machine maken

  2. Broodsnijmachine

  3. Chipsproductielijn

  4. De banaan breekt productielijn af

  5. Het brood verkruimelt productielijn

  6. De productielijn van de knoflookverwerking

  7. De productielijn van de uiverwerking

  8. Fruit en plantaardige verwerkingsmachine

  9. De machine van de vleesverwerking

  10. Fruit en plantaardige drogere machine

   

   

   

 • OEM / ODM

  Co. van Henantms Machines, Ltd heeft een groot aantal ervaren talenten met zijn efficiënt beheersysteem aangetrokken. De geavanceerde technologie en het materiaal hebben van huis en in het buitenland geïntroduceerd om de kwaliteit en de goede prestaties van de producten te verzekeren. Tegelijkertijd, kon de Machinesco. van Henan TMS, Ltd productie volgens de aangepaste behoeften van klanten schikken. De bedrijfaanbieding bewerken en het ontwerp van de workshoplay-out voor de gebruikers voor. Wij offfer one-stop dienst voor gebruikers door het verstrekken van installatie, het commissing en de naverkoopdienst. De professionele kwaliteit, worstelt innovatieve energie, Eerlijk beheer, komen de Grote de Naverkoopdienst en cliënt de eerste zijn voor altijd ons ondernemingsprincipe.

  Wij kunnen OEM/ODM-de dienst als eisen van klanten aanbieden. 

  Wij kunnen de machine als eisen van klanten aanpassen (zoals capaciteit, voltage, kleur enz.)

  Henan TMS Machinery Co.,LtdHenan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

 • R & D

  Co. van Henantms Machines, Ltd kon productie volgens de aangepaste behoeften van klanten schikken. De bedrijfaanbieding bewerken en het ontwerp van de workshoplay-out voor de gebruikers voor. Wij hebben Onderzoek & Ontwikkelingsafdeling, Verkoopafdeling, Naverkoopafdeling, Op de markt brengende Afdeling, Productafdeling, en Technologieafdeling. Wij offfer one-stop dienst voor gebruikers door het verstrekken van installatie, het commissing en de naverkoopdienst. De professionele kwaliteit, worstelt innovatieve energie, Eerlijk beheer, komen de Grote de Naverkoopdienst en cliënt de eerste zijn voor altijd ons ondernemingsprincipe.

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Pre-sales de dienst

  1. De verwante technische parameter van machines zal aan klant worden geleverd.

  2. De lay-outtekening zal volgens de fabrieks daadwerkelijke grootte van de klant worden geleverd

  3. De machine kan volgens de eisen van de klant worden aangepast

  4. Van installatietekeningen en materialen de lijst zal worden geleverd

  5. Voorstellend professionele schipagent of helpend boek als eisen van de klant verschepen

   

  De naverkoopdienst

  1. Al installatiedocumenten en de specificatie zullen worden voorgelegd.

  2. De ingenieur kan voor installatie en opleiding gaan indien nodig

  3. gloednieuwe 100% wanneer het verlaten van de fabriek. De machine is één jaar voor de waarborgtijd met de levendienst.

Contactgegevens
Henan TMS Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Helena Zhang

Tel.: 86-371-5590-3778

Fax: 86-371-5352-3246

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)